EnglishGermanSpain

Vakkennis en ervaring

Topkwaliteit

Traderko levert uitsluitend topkwaliteit PVC vloeren. Elke vloer van Traderko is zeer slijtvast, laat geen ‘vegen’ zien, scheurt niet en bespaart in onderhoud. De vloer is duurzaam en van gerecyclede materialen vervaardigd. Door de PU-coating vindt een besparing plaats op schoonmaak materiaal. Na een lange levensduur kan de vloer weer worden opgenomen in de kringloop. Een Traderko vloer is immers volledig recyclebaar.


Een vloer van Traderko is goed voor het milieu, welzijn en portemonnee.

Een vloer van Traderko is eenvoudig zelf te leggen. U krijgt een stap-voor-stap advies van onze medewerker over hoe u de voorbereidende werkzaamheden dient uit te voeren. U kunt uw vloer ook laten leggen door de professionals van Traderko. Meten, brengen, voorbereiden en leggen: alles in één hand.

Vakmanschap

De geëgaliseerde ondervloer wordt door vakmensen aangebracht en de vloer door ervaren personeel gelegd. Deze werkwijze garandeert jarenlang plezier van een Traderko vloer.

Winkelruimte met Traderko Luxury gelegd in visgraad motief:

Sending
User Review
0 (0 votes)
Deel, mail of print deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
EnglishGermanSpain

Traderko maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Traderko heeft binnenkort een mooie aanbieding, Een solide pvc vloer voor slechts per meter
€ 19,95
Koop nu