EnglishGermanSpain

Specials

Traderko heeft een ruim assortiment. Elke vloer straalt sfeer en kwaliteit uit. Door combinaties van verschillende vloeren te maken, ontstaat er een nog breder palet. Met name de collectie CONVENIENT met losleg tegels en planken leent zich uitstekend voor talrijke combinaties.

Individueel design

Het drukprocédé van de Traderko vloeren is bij een bepaalde afname aan te passen aan speciale wensen; bijvoorbeeld een vloer in de kleur van uw bedrijf of organisatie, of een vloer in de kleur waarin de (veiligheids)zones van uw bedrijfsruimte worden weergegeven.

Innovatie en Design

Traderko is steeds op zoek naar manieren om aan te sluiten bij de wensen van opdrachtgevers. Met de ontwikkelaars van 3D printers zijn we in een vergevorderd stadium om afbeeldingen te printen op een Traderko vloer. De creativiteit kent geen grenzen: van logo’s tot richting aanwijzingen, van foto’s tot geprinte tapijtvloeren. Veel wordt mogelijk.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Deel, mail of print deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
EnglishGermanSpain

Traderko maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Traderko heeft binnenkort een mooie aanbieding, Een solide pvc vloer voor slechts per meter
€ 19,95
Koop nu