EnglishGermanSpain

Onderhoud

Een vloer van Traderko is topkwaliteit; slijtvast en lichtecht, ziet elegant uit en is toch geschikt voor intensief gebruik.

Al naar gelang de toepassing verdient de vloer een regelmatige schoonmaak. Stof en vuiligheid kunnen met eenvoudige middelen verwijderd worden zoals een stofzuiger, vochtige dweil, doek of wismop.

Voor hardnekkige vuiligheid adviseert Traderko de reinigingsproducten van Dr. Schutz.

De Basisreiniger R van Dr. Schutz

De Basisreiniger R van Dr. Schutz wordt ingezet direct na het leggen van de vloer en bij intensieve reiniging om hardnekkig vuil weg te halen.

Rubberstrepen of hardnekkige vlekken? Ook hier zijn de vloeren van Traderko en de reinigingsproducten van Dr. Schutz een team. Gebruik een doek en onverdunde Basisreiniger R en de vlek verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Bij (half)jaarlijkse reiniging, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, wordt wederom de Basisreiniger R van Dr. Schutz gebruikt. Hiervoor kan een schrobber of reinigingsmachine gebruikt worden.

Hetzelfde product, alleen met een andere verdunning; erg handig dus. 

2K-PU Polymeer van Dr. Schutz

Op de vloeren van Traderko is de Polymeer Polyurethaan (PU) aangebracht. Kenmerk van dit materiaal is de grote druk- en treksterkte en vloeistofdichtheid. Bij zwaar industrieel gebruikt garandeert deze zogenoemde PU-coating een lange levensduur. Na intensief gebruik van enkele jaren, of bij de eerste tekenen van slijtage zal deze PU-coating moeten worden opgefrist. Hierdoor ziet de vloer uit als nieuw en is weer bestendig tegen chemicaliën, zoals haarverfmiddelen.

Traderko adviseert voor het ophalen van de vloer de 2K-PU Polymeer van Dr. Schutz. Het opfrissen van deze laag is werk voor een professionele verwerker. Als u deze werkzaamheden zelf wilt verrichten, lees dan de aanwijzingen op de bijsluiter van het product.

Een onderhoudscontact bij Traderko verdient aanbeveling. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Op de website van Dr. Schutz kunt u alle informatie met betrekking tot Basisreiniger R en de 2K-PU Polymeer downloaden.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Deel, mail of print deze paginaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print
EnglishGermanSpain

Traderko maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Traderko heeft binnenkort een mooie aanbieding, Een solide pvc vloer voor slechts per meter
€ 19,95
Koop nu